top of page
Nicolai Scenen Kolding_edited.jpg

ARTISTER

Trio con Brio Copenhagen

I'm a paragraph. Click here to add your own text and edit me. It’s easy. Just click “Edit Text” or double click me to add your own content and make changes to the font. I’m a great place for you to tell a story and let your users know a little more about you.

trio con brio_edited.jpg

Trio con Brio Copenhagen er anerkendt som en af verdens førende klavertrioer og er dannet i 1999 under fælles studier i Wien.

Den dansk-koreanske klavertrio består af to overlappende 'par': de to søstre Soo-Jin Hong, violin, og Soo-Kyung Hong, cello, samt pianisten Jens Elvekjær, der også er gift med Soo-Kyung. Klavertrioen har vundet mange priser og turnerer og spiller jævnligt i de mest prestigefyldte koncertsale i Europa, Asien og USA, bl.a. Carnegie Hall, Lincoln Center, Wigmore Hall, Berlin’s Pierre Boulez-Saal, Concertgebouw og mange flere. Vi er utroligt glade og beærede over at have Trio con Brio med på Kolding i Toner. 

Tailcoat

BAND2_edited.jpg

TAILCOAT er dit soundtrack til dagdrømme og søvnløse nætter. Cinematisk og intim folkemusik leveret af et dansk/svensk musikkollektiv, som rusker op i traditionerne. Al musik er nykomponeret, og orkesteret er blevet beskrevet, som deres generations "All Star Band" med de dygtigste instrumentalister fra Sverige og Danmark. Musikerne er blevet anerkendt med priser og nomineringer for deres bidrag til den nordiske folkemusikscene, og ved udgivelsen af debutalbummet TALL TALES IN TINY PIECES skrev musikmagasinet Lira:

 

"Ibland blir man ju bara glad – som när en helt ny musikalisk konstellation ser dagens ljus och bara låter sådär alldeles … självklar. Denna dansk-svenska kvintett gör instrumental folkmusik av allra finaste slag, och vi tror att de kommer att synas och höras en hel del på de nordiska scenerna de kommande åren." 

 

Tailcoat er:

Henriette Ambæk Flach (DK) - Violin/Hardingfele 
Villads Hoffmann (DK) - Cittern 
Mårten Hillbom (SE) - slagtøj 
Emil Ringtved Nielsen (DK) - Femstrenget el-bas 
Rasmus Brinck (SE) - Nyckelharpa 

Casper Christensen og
Oh People Quintet

Skærmbillede 2022-06-17 kl. 20.13.48.png

Swingin’, tippin’, shakin’

Oh People Quintet spiller originale jazz-kompositioner med fokus på swing, ballader, blues og hardbop. Bered dig på at få en varieret og underholdende musikalsk oplevelse af højeste kvalitet, når vi udforsker det klassiske jazzkvintet format. Bandet henter inspiration og drager paralleller til forbilleder som Duke Ellington, Charles Mingus, The Jazz Messengers og meget mere. I kraft af bandets meget varierede harmoniske, melodiske og rytmiske udtryk, vil lytteren komme igennem et væld af følelsesmæssige indtryk, danse til Bogaloo, swinge til Trad og bevæges af ballader. 

 

Line up:

Lasse Mørck - bas

Henrik Holst hansen - trommer

Casper Christensen - guitar

Jonas Due - trompet

Andreas Toftemark - saxofon

Eva Steinaa - Obo

image0_edited.jpg

Eva er en af landets fremtrædende oboister og har siden 2014 været 1. solooboist i DR Symfoniorkestret. Hun er også aktiv solist og kammermusiker i hele Europa. 

Eva har gæstet som solooboist i Mahler Chamber Orchestra, City of Birmingham Symphony Orchestra, Oslo philharmonic, Iceland Symphony Orchestra og mange andre. De seneste år har Eva arbejdet sammen med nogle af verdens førende dirigenter, som fx. Gustavo Dudamel, Rafael Frühbeck de Burgos, Fabio Luisi og Herbert Blomstedt. 

Eva startede sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2012 og allerede to år efter vandt hun stillingen som solooboist i DR symfoniorkestret. Hun fortsatte sine studier på Det kongelige Danske Musik konservatorium og i 2015 blev hun optaget på solistklassen. Samme år vandt hun “Den Norske Solist Pris, “Gladsaxe Musikpris” og blev yderlige belønnet med “Leonie Sonnings Talent Pris”.

August Finkas - Klarinet

280445601_1345307862628522_7107590245259980885_n_edited.jpg

August Finkas begyndte sin musikalske rejse i Tivoli Garden – først på marchfløjte og senere på klarinet. Samtidig med Tivoli Garden, blev August også optaget på Det Kongelige Teaters Balletskole. Både Tivoli Garden og Det Kongelige Teaters Balletskole er fuldtidsbeskæftigelser for en ung dreng, så der var ikke timer nok i døgnet til dem begge og et valg mellem disse to måtte træffes. Valget faldt på Tivoli Garden, musikken og ikke mindst, klarinetten.

 

Efter at have afsluttet Tivoli Garden og senere hen Sankt Annæ Gymnasium MGK, startede August sine studier på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos soloklarinettist i Det Kongelige Kapel, John Kruse. Og efterfølgende 2 års studier i Los Angeles på University of Southern California hos den verdensberømte klarinetpædagog og mentor, Yehuda Gilad.
 August er ansat som soloklarinettist i Copenhagen Phil og har tidligere været ansat som alternerende soloklarinettist i DR Symfoniorkestret og Stavanger Symfoniorkester. 
 Også som kammermusiker er han særdeles aktiv og er bl.a. en fast del af en af Nordens førende blæserkvintetter, Carl Nielsen-kvintetten.

 

Ydermere har August modtaget en lang række legater og priser, heriblandt Carl Nielsens Talentpris på 100.000,-, Léonie Sonnings Talentpris, Victor Borges Musiklegat, Fullbright Scholarship, Odd Fellow legatet, Idella Foundation Scholarship, Aage og Johanne Louis-Hansen Fonden osv.

Foto: Julius Lange Finkas Jensen

Emilie Ravn Jensen - horn

image0 (1)_edited.jpg

Emilie er 23 år gammel og kommer fra en lille kystby i Norge, som hedder Larvik. 

Hun startede som sine to ældre brødre i skolekorps, da hun var otte år gammel, waldhorn blev hendes instrument. Da hun var 13 år kom hun ind på talentprogrammet til Barratt Due Musikkinstitutt i Oslo og begyndte at få undervisning af Frøydis Ree Wekre. 

Hun begyndte på Norges Musikkhøyskole efter  gymnasiet og er nu igang med sine bachelorstudier ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København med Lasse Mauritzen og Jakob Keiding som lærere. For tiden er hun på prøvetid som solohorn i Copenhagen Phil. 

Ved siden af at spille horn bader Emilie hele året rundt uanset vejr og udnytter enhver anledning til at strikke.

Britta Cortabarria - fagot

Britta Cortabarria.jpeg

Britta Cortabarria Adde, født i 1998, er bacheloruddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor hun studerede med Sebastian Stevensson og Audun Halvorsen. I dag studerer hun på Mannheim University of Music med Prof. Ole Kristian Dahl. Hun har spillet i flere professionelle orkestre såsom DRSO, hvor hun nu er på kontrakt, City of Birmingham Symphony Orchestra, Copenhagen Phil og Iceland Symphony Orchestra.

 

I løbet af sine studieår har hun ofte optrådt i forskellige kammermusikkonstellationer rundt om i Skandinavien som, blandt andet, projektet KonstKenkt med spillere fra Berlin Phil og Nordiska Kammarensemblen. Sidste år modtog hun Léonie Sonnings Talentpris.

Petya Hristova - klaver

Petya 1.jpg

Petya Hristova er født i 1992 i Sofia, Bulgarien og har studeret på Tchaikovsky Konservatoriet i Moskva hos Prof. Natalia Trull, på Hochschule für Musik Karlsruhe hos Prof. Markus Stange og Prof. Kalle Randalu og på Universität der Künste Berlin hos Prof. Klaus Hellwig. 

Petya er prisvinder i flere internationale klaverkonkurrencer, med flere førstepriser bag sig. Hun er aktiv på den europæiske musikscene og har spillet et stort antal solo- og kammermusikkoncerter i Tyskland, Bulgarien, Belgien, Danmark, Sverige, Frankrig, Holland, Østrig, Italien, Ungarn, Slovakiet og Rusland. Petya har medvirket i flere store musikfestivaller og optrådt som solist med orkestre som Brussels Kammerorkester, Sofia Symfoniorkester, Classic FM Orkester Bulgarien, Bulgariens Radios Symfoniorkester og Det Nationale Philharmoniorkester Vidin. 

Siden 2020 bor og arbejder Petya i København og har allerede fået en fast plads på den danske kammermusikscene.

Andreas Thrane - klaver

Andreas Trane.jpeg

Pianisten Andreas Thrane begyndte at gå til Klaver på Stevns musikskole hos Birte Rasmussen, hvorefter han hurtigt blev optaget på Køge musikskoles talentlinje og senere på MGK hos Dorte Hjelmholm. I 2011 deltog han i konkurrencen Unge spiller klassisk, hvor han vandt førstepris og talentpris. I 2015 blev Andreas optaget på det kongelige danske musikkonservatorium, hos pianist og Docent Amalie Malling, og han har nu i marts afsluttet sin kandidateksamen med højeste karakterer.

 

Gennem hele sin studietid har Andreas spillet adskillige steder i herhjemme, både som solist, akkompagnatør og kammermusiker. Han er prismodtager i flere konkurrencer og modtog i efteråret 2015 Køge Kulturfonds Hæderspris. 

Magnus Larsson - dirigent

Magnus Larsson 2.jpeg

Dirigent Magnus Larsson (f. 1992) er uddannet fra konservatorierne i Stockholm og København. Han er en efterspurgt dirigent hos de danske landsdelsorkestre og har dirigeret flere udenlandske orkestre. I de forgangne sæsoner har han bl.a. dirigeret Carl Nielsen’s “Maskarade” på Det Kgl Teater, P2 Prisen med Odense SymfoniOrkester og dirigerer i den kommende sæson bl.a. på Göteborgs Operaen.

Han blev i 2020 tildelt Léonie Sonnings Talentpris og blev samme år tildelt karrierelegatet “Den Unge Kunstneriske Elite” af Statens Kunstfond. Han har desuden vundet førstepris i den internationale Opera Dirigent Konkurrence i Prag “EMA”.

 

Ved siden af sit virke som dirigent er Magnus Larsson også komponist og bestrider posten som 2. organist ved Holmens Kirke i København.

Anja Nedremo - saxofon

Anja_Forestone.jpg

Anja Nedremo er en norsk saxofonist. Hun havde sin debut i 2018 fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor hun nu underviser. Hun optræder og producerer koncerter med flere ensembler, herunder NJYD, et af Danmarks førende ny musikensembler. En af Anjas største interesser er at samarbejde med både komponister og andre musikere for at bidrage til og eksperimentere med udviklingen af samtidsmusik.

 

Anja promoverer kammermusik for saxofon ved at arrangere Nordic Saxophone Festival hvert år og er engageret i at arbejde med unge saxofonister og komponister sammen med Nordic Saxophone Collective, som hun er grundlægger af. Hun er også en del af arrangør teamet ved Danish New Music Academy, som får sin første udgave 1.-5. juli 2022 - med deltagere fra hele verden.

 

Anja har optrådt som solist med orkester flere gange, blandt andet med Aalborg Symfoniorkester og Randers Kammerorkester. Allerede fra en ung alder har hun vundet adskillige konkurrencer og legater, såsom Sonning-talentpris, den norske Ticon-pris og Aennchen og Eigil Harbys fond.

Anja er Forestone Saxophone Endorser.

Foto: Forestone

Kern Westerberg - violin

bb9adf7d-4556-4bd4-8afd-9b568f8be568_edited.jpg

Kern Westerberg (f. 1993) er en dansk violinist. Han debuterede i maj fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium efter tidligere studier på Edsberg Manor i Stockholm.

Kern er modtager af bl.a. Léonie Sonnings Talentpris, Augustinus Fondens Jubilæumsuddeling samt en række andre priser og legater. Han debuterede som 12-årig med DR Symfoniorkester og DR Underholdningsorkester, og har siden slået sit navn fast som en efterspurgt solist og kammermusiker på festivaler, i musikforeninger samt koncertsale over hele Danmark og i udlandet. 

 

Kern Westerberg er idag fastansat som 1.violinist i DR Symfoniorkester.

Bartosz Skibínski - violin

Bartosz Skibinski.jpeg

Bartosz Skibínski er en polsk violinist født i 1998. Han studerede sin bachelor på musikkonservatoriet i Łódź ved professor Łukasz Błaszczyk. Han studerer nu sin kandidat på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i København hos professor Eszter Haffner. 

Bartosz har vundet priser ved adskillige violinkonkurrencer herunder Grand Prix i den XXII Bohdan Warchal International Competition i Slovakiet og tredje pris i H. W. Ernst og K- Szymanowski International Violin Competition i Polen. Han har modtaget mange priser for bedste fortolkning af og performance af barokmusik og moderne stykker skrevet for violin. Han modtog i 2018 et stort legat fra Polish Minister of Culture and National Heritage. 

I 2021 vandt han stillingen som anden koncertmester i DR Symfoniorkestret.

Bartosz henter sin inspiration fra flere felter indenfor kunst og forskellige musikgenrer, idet han mener, at en af de vigtigste evner at have som kunster er kreativ tankegang.

Gabriel Coxner - violin

Gabriel Coxner.jpg

Gabriel, født 1996 i Gøteborg, Sverige, begyndte at spille violin som 7-årig. Han er uddannet fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium ved professor Serguei Azizian & Peter Herresthal, og Edsberg Slot ved Per Enoksson.

 

Efter et års freelance arbejde vandt Gabriel prøvespil til 2. Violingruppen i Copenhagen Phil, Sjællands Symfoniorkester, hvor han nu gør sin prøvetid. Udover symfoniorkester har Gabriel spillet i flere kammerorkestere og været på turné i Kina, Tyskland og Skandinavien.

 

Gabriel har modtaget flere legater både i Sverige og Danmark fra bl.a. Kungliga Musikaliska Akademien, Marit Dissing Eriksens Fond og Willinska Stiftelsen.

Martyna Kulpińska - violin

Martyna.PNG

Martyna Kulpińska er en polsk violinist. Hun har en bachelorgrad fra Guildhall School of Music and Drama, Londond, hvor hun studerede ved Krzysztof Śmietana. I 2016 flyttede hun til København for at studere på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Serguei Azizian.

 

Under sin studietid på Guildhall fik hun chancen for at arbejde sammen med mange store dirigenter såsom Sir Simon Rattle, Bernard Haitink og Gianandrea Noseda såvel som solid orkesestertræning fra medlemmer af the London Symphony Orchestra.

 

I 2020 var hun en del af Orchestra Academy med the Royal Stockholm Philharmonic Orchestra.

 

I Skandinavien har hun arbejdet med Stavanger Symphony Orchestra, Royal Swedish and Royal Danish Opera Orchestras såvel som Aalborg og Odense Symphony Orchestras.

 

Hun er også en aktiv barokviolinist, her lærere inkluderer Pavlo Beznosiuk, Lars Ulrik Mortensen og Peter Spissky. Hun har optrådt i mange barokensembler herunder Camerata Øresund.

Jacob Agerskov Buur - violin

Jacob_edited.jpg

Anna Jalving - violin

Jacob Agerskov Buur (f. 1990) debuterede i efteråret 2020 fra solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense ved ass. professor Arne Balk-Møller. I 2018 afsluttede Jacob sine kandidatstudier ved prof. Mo Yi på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han modtog højeste karakter for den afsluttende eksamenskoncert.

 

Siden 2019 til nu har Jacob fungeret som skiftevis assistent og kontraktansat som tuttiviolinist i førsteviolin-gruppen i Odense Symfoniorkester. 

Som violinist og musiker favner Jacob stilistisk bemærkelsesværdigt bredt. Han arbejder ofte i at formidle musik på tværs af genrer og bygge bro mellem det nære/folkelige og det mere ”kunstmusikalske” – eksempelvis er han både komponist og violinist i bandet TRÆVÆRK, som i sin crossover-lyd præsenterer en dansant og åben nordisk folketone. I forbindelse med sin debutkoncert skrev Jacob en fantasi for to violiner over Oluf Rings folkekære ”Se nu stiger solen”, som inspireret af Eugene Ysaÿes tonesprog glider direkte over i netop Eugene Ysaÿes sonate for to violiner. Om samme koncert skrev juryen blandt andet: ”Jacob spillede ved sin debut en gennemtænkt og velforberedt koncert på højt niveau. Bachs d-mol partita var en imponerende og velforberedt solopræstation.” ”Et velklingende og smukt udført arrangement for to violiner af Oluf Rings ”Se nu stiger solen” ledte elegant over i en ”voksen” fortolkning af Ysaÿes sonate, og de to værker fremstod som en samlet kammermusikalsk oplevelse udført på højt niveau.”

Jacob har gennem sin studietid modtaget supplerende undervisning af blandt andre Serguei Azizian, Milan Vitek, Ernst Kovacic, Odin Rathnam, Sakari Tepponen og Eugen Tichindeleanu.

Anna Jalving (1991) er en dansk violinist og performer baseret i Aarhus, Danmark. Med en stor nysgerrighed og en innovativ tilgang til instrumentet, har Anna specialiseret sig i ny musik og performance, hvilket har ført til samarbejder med komponister som Allan Gravgaard
Madsen, Line Tjørnhøj, Christian Winther Christensen, Lil Lacy m.fl. Mange af disse møder, har bragt en lang række uropførelser med sig i Danmark og Europa med nationale og internationale ensembler og med hendes egne kreative projekter DUO og Toile.


Annas passion for kammermusik er kommet til udtryk som medstifter af den franske Umalut Quartet og i ensembler som SCENATET, Nadar Ensemble, Down The Rabbit Hole, Spectra Ensemble, Rudersdal Kammersolister og som solist med Ensemble Intercontemporain og ULYSSES Ensemble, med koncerter på festivaller som SPOR Festival, Ars Musica, Manifeste, Ear To The Ground, Festival International d'Art Lyrique d'Aix-en-Provence, Ultima Festival.


Anna er uddannet fra Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, Danmark og The Advanced Master in Contemporary Music i Belgien ved Ictus og Spectra Ensemble 2018-2019.

Foto: Klavs Kehlet

Anne Skærbæk - violin

By Klavs Kehlet.PNG
Sk%C3%A6rmbillede%202021-06-13%20kl.%2015.49_edited.jpg

Anne er født i 1995 og opvokset i Silkeborg. Hun begyndte at spille violin som 6-årig. Hun er uddannet violinist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium, København, ved professor Eszter Haffner, fra Utrecht Conservatorium, Holland, ved Elisabeth Perry og senest har hun i juni 2022 færdiggjort sin solistuddannelse i på Royal Conservatoire The Hague ved prof. Lisa Jacobs og Joseph Puglia.

Hun freelancer både som kammermusiker og i landsdelsorkestre i Danmark og Holland. Samtidigt med studiet har hun været ansat på DKDM som studentermedhjælper og vikarierende studiekoordinator og har derigennem stor erfaring med at arrangere og afholde koncerter. Hun er sammen med Mathilde Qvist festivalleder og arrangør af Kolding i Toner.

Anne modtog i foråret 2021 Bente Calbergs Rejselegat uddelt af professorerne på det Kgl. Danske Musikonservatorium til hendes studier i Holland. 

Alva Rasmussen - bratsch

IMG_0286_edited.jpg

Alva Rasmussen er født og opvokset i Nyköping og begyndte sin musikalske karriere, da hun var 9 år, hvor hun begyndte at spille violin på musikskolen. Efter blot et par år begyndte hun at spille bratsch - i den fandt hun sin musikalske stemme og det blev kort tid efter hendes hovedinstrument. Efter gymnasiestudier ved Lilla Akademien i Stockholm fortsatte Alva til København, hvor hun studerede sin bachelor ved professor Tim Frederiksen og afsluttede i 2020 sin eksamen med højeste karakter. Hun studerer nu kandidatgraden på konservatoriet med planlagt kandidateksamen i juni 2023.

Parallelt med sine studier har Alva siden efteråret 2020 arbejdet som alternerende bratschgruppeleder i Kalmar läns Kammarorkester, Camerata Nordica. Hun er fortsat aktiv som kammermusiker og har optrådt med flere velrenommerede musikere, blandt andre Isabelle van Keulen, Ellen Nisbeth, Nino Gvetadze og Jonathan Fournel. I november 2019 vandt hun en specialpris for lovende talent samt pris for bedste fortolkning af det obligatoriske stykke ved Oskar Nedbal International Viola Competition i Prag.

Pascal Armini - bratsch

Pascal.jpg

Pascal er en svensk bratschist som er født og opvokset i Göteborg. 2015 flyttede han til Danmark for at studere på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos prof. Lars Anders Tomter og prof. Tim Frederiksen. Nu, efter studierne, lever Pascal et aktivt liv som freelancer i Det Kgl Kapel, Göteborgs Symfoniorkester, Copenhagen Philharmonic och Athelas Sinfonietta bland andra.

Anna Sigurðardóttir - bratsch

Image_edited.jpg

Anna Elísabet Sigurðardóttir er en islandsk bratschist som flyttede til Danmark i 2017 for at studere ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Tim Frederikssen. 

Hendes farfar, Kaj Jensen, var dansk og derfor var det altid hendes drøm at flytte til Danmark. Det danske musikliv har haft en stor indflydelse på Anna som spiller med forskellige orkestre og kammergrupper i Danmark. Anna rejser meget til sit hjemland og spiller med Islands Symfoniorkester og er medlem af Elja Kammerensemble, et islandsk kammerkollektiv dedikeret til innovativ programmering og performance. Hun arbejder også meget med Islandske komponister og har lavet indspilninger med blandt andet Ólafur Arnalds og Björk.

Anna spiller på en bratsch lavet af Yann Besson.

Giacomo Oudin - cello

FB_IMG_1623770443420_edited.jpg

Hjörtur Páll Eggertsson - cello

Født ind i en musikalsk familie begyndte Giacomo at spille cello hos sin far, Christophe Oudin. Efter at have studeret i Paris hos Nadine Pierre og Mathieu Lejeune, startede Giacomo sine bachelor hos Michel Strauss og Marie-Paule Milone.

 

Giacomo har taget timer hos lærere som; Raphaël Pidoux, Thorleif Theden, Marc Coppey, Francois Salque og Talich, Artis samt ensemblet “Parisi Quartets”, med både solo og kammermusik, samt været medvirkende i festivaller og kurser som; "György Sebők” Festival, Mozarteum sommerakadmi i Salzburg og “Prades Casals” festival. 

I 2016 blev Giacomo anerkendt som underviser i det såkalte “Paris Philharmonie Project” (forkortet DEMOS). 

Som kammermusiker har han optrådt på forskellige festivaler som Kolding i Toner, Hvide Sande, Corsiclassic, festival Tons voisins (FR) eller Lingbo Kammermusik festival (SE) med kunstnere som Theodor Lyngstad, Mathias Kjøller eller Marianna Shirinyan. Han også arbejder jævnligt som assistent hos Copenhagen Phil, Sønderborg Symfoniorkester, Det Ny Teater og Camerata Nordica i Sverige. 

 

Siden 2017 har han været bosat i København og studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hvor han studerer i solistklassen under vejledning af Morten Zeuthen. 

Hjörtur.jpeg

Den islandske cellist, Hjörtur Páll Eggertsson, flyttede til Danmark i 2017 for at studere hos Morten Zeuthen og Toke Møldrup på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hvor han forventer at slutte sine kandidatstudier i 2022. 

Han har fra 2012 spillet på en række forskellige festivaler i Europa og USA, blandt andet solooptræden på North Norfolk Music Festival 2018 i England. Hjörtur var i 2014 vinder af den islandske musikpris Nótan med sin strygekvartet og vandt i 2017 solistkonkurrence i Musikgymnasiet i Reykjavík, hvor han fik chancen for at optræde som solist med skolens symfoniorkester. Han optrådte som solist med Islands Symfoniorkester i 2019 efter at have vundet orkesterets Unge Solister konkurrence. 

Medlem af kammerorkesteret Elja Ensemble. Han var i 2021 Young Artist in Residence på Harpa International Music Academy som omfattede forskellige undervisnings- og spilleengagementer under festivalen. Hjörtur har også, siden 2020, studeret på Malko Dirigentskolen. Som dirigent har han deltaget i mesterklasser med Herbert Blomstedt og Fabio Luisi og arbejdet med Athelas Sinfonietta og DR Vokalensemblet. Hjörtur spiller på cello bygget for ham i 2016 af Hans Jóhannsson.

Olga Chwaszczewska - cello

Olga.jpeg

Olga er en polsk cellist med base i København. Hun er uddannet fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium og medlem af den unge prisvindende strygekvartet - Absalon Quartet.

Mathilde Qvist - kontrabas

Mathilde_BW%20(1%20of%201)_edited.jpg

Kontrabassisten Mathilde Qvist (f. 1996) er opvokset i Kolding, hvor hun begyndte sin musikalske karriere på klaver som 7-årig. Senere, som 15-årig, blev hun introduceret til kontrabassen og begyndte snart at tage timer ved tidligere solobassist i Aarhus Symfoniorkester, Frank Christensen. Et år efter hun begyndte at spille bas, blev hun optaget på MGK Syd, hvor hun gik i tre år. Hun vandt i disse år flere priser ved nationale ungdomskonkurrencer. I 2016 begyndte hun sine studier på Det Jyske Musikkonservatorium hos Frank Christensen. I 2018 fortsatte hun sine studier på Norwegian Academy of Music i Oslo hos Dan Styffe, solobassist i Oslo Philharmonic, og Marius Flatby, solobassist i Norwegian Radio Orchestra. Hun studerer nu kandidatgraden på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos prof. Michal Stadnicki og lektor Joel Gonzalez. 

 

​Ved siden af sine studier er Mathilde en aktiv kammermusiker og har spillet på festivaler i byer såsom Tokyo, New York, Wien og Milano. Hun er ved siden af sine studier også en aktiv orkestermusiker og har assisteret i orkestre såsom DR Symfoniorkestret, Aarhus Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Randers Kammerorkester og Esbjerg Ensemble. Siden august 2021 har hun været kontraktansat som tuttikontrabassist i DR Symfoniorkestret.

 

Mathilde har gennem sin studietid modtaget flere legater og priser fra bl.a. Augustinus Fonden, Statens Kunstfond, Kolding Musikskoles Jubilæumspris, Ingwersenske Fond og senest Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Talentpris 2022. Hun spiller på en bas bygget af Cristiane Scipioni.

bottom of page