top of page

Alva Holm
Alva er født i 2000 og debuterede som 16-årig med Göteborg Symfoniorkester i Carl Nielsens krævende violinkoncert og vandt ved denne lejlighed førsteprisen i Sveriges prestigefyldte musikkonkurrence Polstjärnepriset. Dette medførte et stort antal opgaver i både ind- og udland, både som solist med orkestre og som kammermusiker. Året efter vandt Alva som kun 17-årig førsteprisen i Den Danske Strygerkonkurrence, hvor hun også modtog Aarhus Symfoniorkesters Pris. Derudover var hun den overbevisende vinder af Solistpriset 2022.
I sæsonen 22/23 og 23/24 debuterer hun med bl.a. Copenhagen Phil, Gävle Symfoniorkester, Norrbottens Kammarorkester samt Sveriges Radiosymfoniorkester med dirigent Tarmo Peltokoski – og spiller derudover en række duo-koncerter, bl.a. i Tivolis Koncertsal i sommeren 2023.
Alva startede sin uddannelse på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, hos den ukrainske violinist, Alexandre Zapolski. Han plantede hendes musikalske rødder dybt i den russiske violintradition, med dens fokus på tonekvalitet og farver, kombineret med en stærk udtryksfuldhed og altid med fokus på formidlingen af musikkens dybere mening. Senere studerede hun hos prof. Peter Herresthal og Asbjørn Nørgaard, og går nu på Hochschule für Musik Hanns Eisler i Berlin hos professor Stephan Picard. I årenes løb har hun deltaget i master-classes med nogle af de største kapaciteter på området såsom Henning Kraggerud, Nicola Benedetti, Nikolaj Znaider, Pinchas Zukerman og Vilde Frang.
Alva er modtager af Léonie Sonnings Talentstipendium samt Carl Nielsens Talentpris 2020 og er hyppig deltager i samtlige festivaler i Danmark, Sverige og Norge. Hun er repræsenteret af Nordic Artists Management.
Alva Holm spiller på Antonius Stradivarius “Maurer Van Veen, Elphinstone” anno 1705, udlånt af ASAF - Anders Sveaas’ Almennyttige Fond. "

Anne Skærbæk
Anne er født i 1995 og opvokset i Silkeborg. Hun begyndte at spille violin som 6-årig. Hun er uddannet violinist med kandidat fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København samt Utrecht Conservatorium i Holland, og i 2022 færdiggjorde hun sin solistuddannelse i på Royal Conservatoire The Hague ved prof. Lisa Jacobs og Joseph Puglia.
Hun freelancer både som kammermusiker og i landsdelsorkestre i Danmark og Holland. Samtidigt med studiet har hun været ansat på DKDM som studentermedhjælper og vikarierende studiekoordinator og har derigennem stor erfaring med at arrangere og afholde koncerter. Hun er sammen med Mathilde Qvist festivalleder og arrangør af Kolding i Toner.
I år har hun haft kontrakt ved både det Kgl. Kapel, Copenhagen Phil, Malmö Opera og assisteret i DR Symfoniorkestret og med strygekvartetten Halvcirkel.
Anne modtog i foråret 2021 Bente Calbergs Rejselegat uddelt af professorerne på det Kgl. Danske Musikonservatorium til hendes studier i Holland.

Daniel Sledzinski
Daniel (b. 1996) is a native of Poland. He is a graduate of Royal Danish Academy of Music under supervision of Tim Frederiksen and Asbjørn Nørgaard. Member of NOVO Quartet, currently studying in the European Chamber Music Academy. NOVO quartet has been awarded on several competitions- 1st prize on the Irene Steels-Wilsing chamber competition in Heidelberg, Germany, 1st prize P2 Kammermusikkonkurrence Denmark, 2nd prize Trondheim internation chamber music competition, Norway and many others. Daniel is a former employee of the Danish National Symphony Orchestra and Royal Danish Orchestra. Furthermore he is freelancing in Aalborg Symphony Orchestra,the Faroe Islands Symphony and many others. Daniel has participated in masterclasses with great musicians such as Pinchas Zukerman, Kim Kashkashian, Lars Anders Tomter, Laurence Power, Jennifer Stumm, Peter Herrestal, and Katarzyna Budnik. Currently performing on the Noémie Viaud viola (2021) on loan from the Augustinus Foundation.

Goldmund Quartet
Den unge tyske strygekvartet, Goldmund Quartett, blev grundlagt i 2009 i München af de fire nuværende medlemmer, Florian Schötz, Pinchas Adt, Christoph Vandory og Raphael Paratore, som kendte hinanden og musicerede sammen allerede i deres skoletid. Navnet er en allusion til den ene af hovedpersonerne i Hermann Hesses fortælling, Narziss und Goldmund.De regnes med deres knivskarpe intonation og en fraseringskunst, der er udarbejdet til mindste detalje, blandt de mest interessante strygekvartetter i Europa i øjeblikket.
De er vindere af en lang række internationale musikkonkurrencer, heriblandt den prestigefyldte International Wigmore Hall String Competition og Melbourne International Chamber Music Competition, begge i 2018. I 2019 tildelte The Nippon Music Foundation kvartetten de fire Stradivariusinstrumenter, som Niccoló Paganini købte i slutningen af 1800-tallet, og som i dag udlånes af fonden for en årrække til udvalgte ensembler som en særlig udmærkelse.
Deres debut CD med værker af Joseph Haydn blev modtaget med begejstrede anmeldelser i alle de betydningsfulde klassiske musikmagasiner. De har givet koncerter i de mest betydningsfulde koncertsale i Europa, Canada, Kina, Australien og USA.

Johannes Bærentzen Pihl
Den aarhusianske bratschist Johannes Bærentzen Pihl er vokset op i en musikerfamilie, og musik har derfor altid været en naturlig del af hans tilværelse.
Han begyndte at spille violin som 4-årig, men blev senere hen draget af violinens mørkere storebror, bratschen, da han særligt holder af den mangefacetterede rolle, den har i kammermusik samt dens dybe, indadvendte klang.
Et af hans mål er at få udbredt kendskabet til bratschen samt at få udvidet dens repertoire ved at bestille og opføre nye værker, der kan fremvise instrumentets alsidighed.
Han har lige afsluttet sine studier på Det Kongelig Danske Musikkonservatorium, og fra september af drager han til Paris for at studere videre og suge til sig af det franske musikmiljø

Kern Westerberg
Kern Westerberg (f. 1993) er en dansk violinist. Han debuterede i 2022 fra solistklassen på Det Kgl. Danske Musikkonservatorium efter tidligere studier på Edsberg Manor i Stockholm.
Kern er modtager af en lang række andre priser og legater, bl.a. Léonie Sonnings Talentpris. Han debuterede som 12-årig med DR Symfoniorkester og DR Underholdningsorkester, og har siden slået sit navn fast som en efterspurgt solist og kammermusiker på festivaler, i musikforeninger samt koncertsale over hele Danmark og i udlandet. Kern Westerberg er i dag fastansat som 1.violinist i DR Symfoniorkester.

Mathilde Qvist
Kontrabassisten Mathilde Qvist (f. 1996) er opvokset i Kolding, hvor hun begyndte sin musikalske karriere på klaver som 7-årig. Senere, som 15-årig, blev hun introduceret til kontrabassen og begyndte snart at tage timer ved tidligere solobassist i Aarhus Symfoniorkester, Frank Christensen. Et år efter hun begyndte at spille bas, blev hun optaget på MGK Syd, hvor hun gik i tre år. Hun vandt i disse år flere priser ved nationale ungdomskonkurrencer. I 2016 begyndte hun sine studier på Det Jyske Musikkonservatorium hos Frank Christensen. I 2018 fortsatte hun sine studier på Norwegian Academy of Music i Oslo hos Dan Styffe, solobassist i Oslo Philharmonic, og Marius Flatby, solobassist i Norwegian Radio Orchestra. Hun studerer nu kandidatgraden på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos prof. Michal Stadnicki og lektor Joel Gonzalez.
Ved siden af sine studier er Mathilde en aktiv kammermusiker og har spillet på festivaler i byer såsom Tokyo, New York, Wien og Milano. Hun er ved siden af sine studier også en aktiv orkestermusiker og har assisteret i orkestre såsom DR Symfoniorkestret, Aarhus Symfoniorkester, Odense Symfoniorkester, Randers Kammerorkester og Esbjerg Ensemble. Siden august 2021 har hun været kontraktansat som tuttikontrabassist i DR Symfoniorkestret.
Mathilde har gennem sin studietid modtaget flere legater og priser fra bl.a. Augustinus Fonden, Statens Kunstfond, Kolding Musikskoles Jubilæumspris, Ingwersenske Fond og senest Carl Nielsen og Anne Marie Carl-Nielsens Talentpris 2022. Hun spiller på en bas bygget af Cristiane Scipioni.

Petya Hristova
Petya Hristova har på kort tid - siden siden hun i 2020 flyttede til Danmark - etableret sig på den danske klassiske musikscene, som en efterspurgt og alsidig pianist med total beherskelse af instrumentet.
Hun blev født i 1992 i Sofia, Bulgarien og har studeret på Tchaikovsky Konservatoriet i Moskva hos Natalia Trull, på Hochschule für Musik Karlsruhe hos Markus Stange og Kalle Randalu og hos den verdenskendte klaverprofessor Klaus Hellwig på Universität der Künste i Berlin.
Petya er prisvinder i flere internationale klaverkonkurrencer med flere førstepriser bag sig i bl.a. den internationale klaverkonkurrence Musikalisches Feuerwerk in Baden-Württemberg i Mühlacker, Tyskland og den internationale konkurrence Aurora Music i Mariestad, Sverige.
Petya har medvirket i flere store musikfestivaller, bl.a. i den internationale musikfestival N. Medtner i Tyskland, den internationale festival for unge pianister H. Neuhaus i Rusland, den internationale kammermusikfestival Musica Mundi i Belgien og i International Piano Meeting San Daniele i Italien. Hun har optrådt som solist med orkestre som Brussels Kammerorkester, Sofia Symfoniorkester, Classic FM Orkester Bulgarien, Bulgariens Radios Symfoniorkester og Det Nationale Philharmoniorkester Vidin.
I Danmark har hun spillet koncerter over hele landet og sæsonen 23/24 byder bl.a. på koncerter i Søbygaardkoncerterne, Bornholms Musikfestival, Ny Musik i Birkerød og Festspielfrühling Rügen (Festspiele Mecklenburg- Vorpommern), som inkluderer koncerter med Den Danske Strygekvartet.

Stundom
Stundom er lyden af ny nordisk folkemusik: Med en kærlighed til akustiske instrumenter inviterer trioen ind i deres eventyrlige lydunivers inspireret af filmmusik, kammermusik og traditionel nordisk folkemusik. Emma Elmøe, Julian Svejgaard og Villads Hoffmann deler en helt særlig kemi, og når de er sammen på scenen, udfolder der sig fortællinger og stemninger, som får tiden til at stå stille.
Historien begynder allerede, da Emma og Villads er børn: I et violinværksted i Vanløse får Emma sin første violin af Villads’ far, og som Emma og Villads vokser op få huse fra hinanden, opdager de en fælles kærlighed til folkemusikken. I 2018 går de sammen med pianisten Julian for at indspille deres debutalbum Vandkanten - siden har de tre venner været uadskillelige.
De har gæstet BBC Scotland, BBC Alba, BBC Radio 3, TG4 og DR P2 og de har optrådt på nogle af Europas største folk-festivaler såsom Celtic Connections [UK], Tønder Festival [DK], Het Lindeboom [FR] og Folkelarm [NO]. Derudover er trioen faste gæsteundervisere på Sankt Annæ Gymnasium i København - en af Danmarks mest betydningsfulde institutioner for landets musikalske talentmasse.
Emma, Julian og Villads’ har et unikt nærvær og sammen er de i stand til at skabe et autentisk, smukt og nutidigt univers. Allerede i 2015 vandt Emma og Villads prisen som Årets Nye Folk Navn ved Danish Music Awards blot efter få måneder som duo. Siden har Stundom, både som trio og solister, været nomineret til Årets Danske Rootsnavn ved Danish Music Awards i 2019, 2020 samt 2022, hvilket gør Emma til den yngste nominerede i kategorien nogensinde. Derudover blev Julian, Villads og Emma hver især nomineret til Årets Komponist for deres store arbejde med Stundoms lyd i 2022.
I september 2021 udkom Stundoms andet studiealbum “må jeg holde din hånd?” som blev kaldt “et lille mesterværk” i Gaffa. Albummet blev nomineret til Årets Album ved Danish Music Awards Roots i 2022. Musikken handler om at turde tage springet ud i livet med åbne øjne og er både en hyldest til alle de stunder, trioen så inderligt har savnet under et års isolation og den eftertænksomhed, som er vokset ud af en brydningstid.
Emma Elmøe: Violin, bratsch
Julian Svejgaard: Klaver
Villads Hoffmann: Cittern

Amalie Kjældgaard
Amalie (*1993) begyndte sine studier i 2012 på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Serguei Azzizian, og har sidenhen gjort sig bemærket både som kammermusiker, orkestermusiker og solist på den europæiske scene gennem utallige festivaler, akademier og konkurrencer.
Siden 2015 har Amalie studeret på Universität für Musik und darstellende Kunst hos prof. Christian Altenburger under en speciel soloprofil for særligt udvalgte, som hun i 2020 afsluttede summa cum laude. Samtidig gik hun på solistklassen på DKDM hos prof. Peter Herresthal, hvor hun i 2021 debuterede. Hun modtog i 2021 desuden Léonie Sonnings Talentpris.
Hun har arbejdet som gæsteleder for flere orkestre, og spillet med mange af Europas største orkestre og ensembler - heriblandt Chamber Orchestra of Europe, Spira Mirabilis, ORF Radiosymfonikorkester Wien, Tonkünstler Wien, Ensemble Kontrapunkte, Athelas Sinfonietta, Phace Ensemble, Danmarks Underholdningsorkester, European Union Youth Orchestra, Islands Symfoniorkester, Det Kongelige Kapel, Alba String Quartet og DR Symfoniorkester.
Amalie Kjældgaard har en stor kærlighed til sociale projekter, og hun bruger derfor meget af sin tid som tilbagevendende gæstelærer hos udviklingsprojekter gennem EU, på adskillige El Sistema-skoler i Europa og som orkestertutor.
Desuden har hun specialiseret sig inden for ny kompositionsmusik og er medlem og medstifter af det wienske Ensemble N, ved siden af en omfangsrig koncertvirksomhed med kontemporære ensembler overalt i Europa.

Carling Talcott-Steenstra
Carling Talcott-Steenstra er født og opvokset i New York. Hun begyndte at danse ballet på School of American Ballet og var aspirant ved Miami City Ballet, før hun blev ansat ved Den Kgl. Ballet i København i 2009.
Som en del af Den Kgl. Ballet, har hun optrådt i en lang række forestillinger både som korpsdanser og med større solistroller både i Danmark og internationalt. Hun har også optrådt som en del af Kammerballetten og i en produktion med kunstnerkollektivet SIGNA.
Hun bor i København med sin mand, sin søn og deres tre kæledyr.

David Bendix Nielsen
David Bendix Nielsen (f. 1993) er uddannet organist fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium og Hochschule für Musik und Theater Hamburg hos Bine Bryndorf, Hans Fagius og Wolfgang Zerer. David er født på Fyn, men opvokset i Ungarn, hvor han fik sin grundlæggende musikalske uddannelse. Han begyndte til klaver som syvårig, men orglets klanglige muligheder og dets kraftfulde udtryk tiltalte David, så da han blev 14 år og endelig kunne nå pedalerne, begyndte han at spille orgel i stedet. Fire år senere blev han optaget på Konservatoriet i København.
Efter at modtage sit diplom i kirkemusik i 2017, gennemførte David Konservatoriets Solistklasse, hvorfra han debuterede i efteråret 2019.
I 2018 modtog David den prestigefyldte Léonie Sonnings Talentpris og i 2019 blev han tildelt Statens Legatbolig til et studieophold i Paris. Hans studier gennem årene er også blevet støttet af DOKS, Den Ingwersenske Fond og Idella Fonden, og inkluderer talrige mesterklasser og konkurrencer rundt i verden, senest Nordic Organ Competition i Stavanger, hvor han vandt 2. pris.
I 2022-23 er David modtageren af legatet ”Den Unge Kunstneriske Elite” af Statens Kunstfond. I 2022 udkom Davids første album, Bach & Pärt hos det engelske pladeselskab Orchid Classics.
Til daglig er David organist ved Skt. Markus Kirke på Frederiksberg, og har trods sin unge alder tidligere været ansat som organistassistent ved nogle af landets vigtigste kirker, som Roskilde Domkirke og Holmens Kirke. Han er også aktiv som assistent ved forskellige orkestre, tidlig musik ensembler og kor som DR SymfoniOrkestret, Copenhagen Phil og Theater of Voices.

Gustav Piekut
Flere priser og internationalt anerkendte udgivelser har gjort Gustav Piekut til en pianist, man skal holde øje med i fremtiden. Selvom han stadig er ung, er han allerede blevet anerkendt for sin teknik, intelligens, ynde og styrke af kritikere i Danmark, Tyskland og Storbritannien. Gustav Piekut (f. 1995 i Aalborg) er opvokset i og omkring Kolding og fik sin solistdebut som 12-årig med Sønderjyllands Symfoniorkester. To år senere tog han på sin første soloturné og har siden optrådt som koncertsolist – blandt andet med DR Symfoniorkestret, Litauens Nationale Symfoniorkester og Copenhagen Phil. Han har desuden været inviteret til soloengagementer ved MecklenburgVorpommern Festspiele, Kissinger Sommer Festival og Hindsgavl Festival samt i Den Sorte Diamant og Tivolis Koncertsal.
Efter studier på Klaverskolen Gradus som elev hos Martin Lysholm Jepsen rejste Piekut til Tyskland, hvor han studerede hos professor Klaus Hellwig på Universität der Künste Berlin. Siden 2019 har han studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos professor Jens Elvekjær. Desuden timer ved Julia Mustonen-Dahlkvist.
Gustav er blevet udnævnt som vinder af Gladsaxe Musikpris 2021 og er prisvinder ved den prestigefyldte Kissinger Klavierolymp. I 2020 blev han af DR udnævnt til årets DR P2 Talent. I 2018 modtog han Sonnings Talentpris. Han vandt Publikumsprisen, Carl Nielsen Prisen og EMCY-prisen ved Aarhus International Piano Competition i 2017. Forinden havde han været prisvinder ved Astana Piano Passionkonkurrencen i 2013, ved Dublin International Piano Competition i 2015 og ved International Piano Forum i Polen i 2016.
Han er aktuel med sit andet album, ‘Towards the Flame’. Det internationale musikmagasin Pizzicato gav albummet en Supersonic Award med ordene “kun en ægte musikalsk poet, en rigtig lydkunstner, kan spille sådan” og BBC Music Magazine skrev at “Piekut rammer plet mellem teknisk præcision og henkastet brillians”. Piekut bor i København og Berlin.

Jonas Frølund
Klarinettisten Jonas Frølunds hjerte banker for kammermusik, solooptrædener, nyskreven musik og formidling af musikalsk arv og kraft til store såvel som små. Jonas dedikerer meget af sin tid til sine tro primære ensembler i blæserkvintetten V Coloris og Danmarks Underholdningsorkester, hvor han er soloklarinettist, og til projekter med sin faste duopartner, pianist Elias Holm. Han samarbejder regelmæssigt med komponister såsom Birgitte Alsted, Mette Nielsen, Lil Lacy, Matias Vestergård, Poul Ruders, Rune Glerup og Ivar Frounberg ud fra et ønske om at være ambassadør for den nyskrevne musik både i by og på land og i mødet med juniorer såvel som seniorer. Jonas brænder for at være i den kreative og initierende rolle og elsker at skabe projekter fra bunden, hvor musikken og fortællingen er i højsædet. Han gør alt for at undgå at havne i musiklivets rutine- og mainstreamspor, f.eks. angående opførelsespraksis og programlægning.
Jonas har taget sin bachelor og kandidat på Supérieur-konservatoriet i Paris med professorerne Pascal Moraguès og Philippe Berrod og var forinden elev af Det Kongelige Kapels soloklarinettister John Kruse og Lee Morgan. Jonas er modtager af den nyligt indstiftede Birkhave-Prisen 2022, modtog i foråret 2022 en hædersbenævnelse ved Prague Spring International Music Competition, blev i 2021 tildelt Musikanmelderringens Kunstnerpris og vandt i 2019 1. prisen ved 5th Lisbon International Clarinet Competition. Jonas har samarbejdet med Trio con Brio, Nikolaj Szeps-Znaider, Marianna Shirinyan, Torleif Thedéen og Den Danske Strygekvartet, og han har desuden et regelmæssigt samarbejde med Nightingale String Quartet, med hvem han fortolker perlerne fra klarinetkvintetrepertoiret.
Et af de foreløbige højdepunkter i Jonas Frølunds karriere var rollen som solist i Mozarts klarinetkoncert med Danmarks Underholdningsorkester og dirigent Ádám Fischer på orkestrets Haydn-festival i september 2022.

Lea Han
Lea Han (f.1997) begyndte at spille klaver som 6-årig. Først hos Kyoko Kato Møller og senere ved Bella Zapolski. Lea Han har vundet adskillige førstepladser ved samtlige danske konkurrencer som Steinway Festival og Berlingske Tidendes Musikkonkurrence, og hun debuterede med DR Symfoniorkestret i en alder af 14 år. Hun modtog Leonié Sonnings Talentpris i 2020.
Lea Han afsluttede sine studier fra Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2021. Her markerede hun sig med sin arbejdsflid, pianistiske begavelse og en ekstraordinær aktiv og uadvendt tilgang til omgivelserne.
I 2020 startede hun kammermusikfestivalen "Festival & Friends" sammen med pianisten Gustav Piekut og cellisten Jonathan Swensen - en festival, der er arrangeret af ‘unge’ til ‘andre unge’ og andre nye ører indenfor klassisk musik. Festivalen startede som konsekvens af covid-19, men nu er det blevet en tilbagevendende begivenhed i KoncertKirken i København.

Michael Grolid
Michael (f. 1997) is a Norwegian violist and composer. He studied at Barratt Dues Institute of Music, Hanns Eisler Hochschule für Musik and at Karajan Academy of the Berliner Philharmoniker. As soloist, he has performed his own composed viola concerto with Bergen Philharmonic Orchestra, Trondheim Symphony Orchestra and Norwegian Radio Symphony Orchestra. In 2017, he got the “Arve Tellefsen Musicians Prize” with a scholarship of 10.000€. Now he is principal viola in Danish National Symphony Orchestra.

Romane Queyras
French violonist, Romane comes from a family of musicians and values the wealth of different cultures. After 3 years with Marianne Piketty at teh CNSMD in Lyon, which she ended brilliantly with a DNSPM with honors in chamber music, she went to Berlin for a master's degree at UdK in the class of MoYi and obtained her master in 2017.
Then she followed Mo Yi to Aarhus as a master soloist. In November 2020 she finished her studies, following a recital, in which she was attributed « A refined timbre and elegant techincal surplus, which highlighted the uniqueness of the works. Especially the alternating musical expressions convincingly delivered by Romane's subtle mastery of the bow, and the concert became a moving and captivating musical experience with great soloist format.»
She is the concert master of the Ensemble Hermes and member of Le Concert Idéal in France.
With her husband Nicolas Sublet, she is one of the artistic director of the Rencontres Musicales de Haute Provence festival every summer in the south of France.
Throughout her concerts, she has the privilege of playing with renowned artists, among them Nicolas Dautricourt, Raphaël Merlin and Gabriel Le Magadure from the Quatuor Ebène, Alexandre Tharauld, Jean-Guihen Queyras, Antje Weithaas and even Tabea Zimmermann.
She plays an Italian Violin from 1733.

Theodor Lyngstad
Theodor er ansat som solocellist i Copenhagen Phil, en stilling han vandt som 25 årig i 2019. Han debuterede fra solistklassen ved Det Kongelige Danske Musikkonservatorium i 2021, og har tidligere studeret i Oslo og New York. Han har optrådt som solist med flere af de store orkestre i Danmark og Norge, og er som kammermusiker blevet inviteret til at spille i Berlin Philharmonien, Carnegie Hall og på festivaler og koncertsale rundt om i Skandinavien. Han er en fast del af ensemblerne Københavns Klarinettrio, Copenhagen Philharmonic String Quartet samt andre projekter. Theodor har tidligere været medlem af Det Norske Kammerorkester, og er jævnlig efterspurgt som solocellist i orkestre som Oslo Filharmonien, Trondheim Symfoniorkester og Bergen Filharmoniske Orkester. Han har modtaget en række priser i Norge og Danmark, blandt andet Léonie Sonnings Talentpris, Årets Frederiksbergtalent, og Årets Musiker ved Ungdommens Musikkmesterskap i Oslo.

Anna Bennike
Oboist Anna Bennike, født i 1998, har studeret på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium hos Professor Max Artved, solooboist i Det Kongelige Kapel Joakim Dam Thomsen og soloengelskhornist i DR Symfoniorkester Sven Buller. I foråret 2022 fortsatte Anna sine studier hos Professor Nick Deutsch på Hochschule für Musik und Theater i Leipzig, Tyskland. Sideløbende med studierne arbejder Anna jævnligt som oboist og engelskhornist med de førende orkestre i Danmark heriblandt DR Symfoniorkester, Det Kongelige Kapel, Copenhagen Phil og Odense Symfoniorkester.Anna har udover sine studier i København og Leipzig deltaget i masterclasses med oboister Alexei Ogrintchouk, Domenico Orlando, Ramon Ortega og Johannes Grosso blandt andre.Anna har modtaget legater fra blandt andet Aage og Johanne Louis-Hansen Fond og DR Radio-Symfoniorkestrets Fond

Clara Manaud
Born in 1995, she began the bassoon at the age of 6 years old in the Conservatoire de Bordeaux and piano at 9 years old. Passionate about singing, she became a part of the Maitrise of Bordeaux which gave her the possibilities to sing regularly with the Opera de Bordeaux during her teenage years.
After finishing the Diploma of Music at 17 years old, she won the audition for the Conservatoire National de Musique et de Danse de Lyon, in the class of Carlo Colombo and Olivier Massot. In 2016 she obtained the Diplome National Superieur du Musicien. She then decided to continue a part of her Erasmus studies in Stuttgart (Germany) with Marc Engelhardt.
In May 2018 she left the CNSMD de Lyon with the Master awarded with a special mention.
She ended with the higher distinction in january 2021 as Master in Contemporary Music in the class of Dag Jensen in the Hoschule für Musik und Theater München.
Clara Manaud often play with orchestras as solo bassoon with the Orchestra dell'Accademia Nazionale di Santa Cecilia, Copenhagen Phil, der Gewandhaus Leipzig, der Frankfurt Oper, der Münchner Symphoniker, l'Orchestre National de Lille among others.
She also played multiple times as soloist with the Orchestre Universitaire de Grenoble.
She was remarqued during international competitions as ARD Wettbewerb, Aeolus, and she won the price of « Meilleur Talent » in the Concours Talents Classique 2018 and the Golden Medal with High distinction from the Manhattan Competition in 2019.
In May 2022 she received the Honorary Mention in the Prague Spring Competition and in July 2022 the 2nd price in the Gillet- Fox competition (USA).
She is an artist sponsorised by Safran Fondation and has a scholarship from the Adami.
Currently she is working as solo bassoon in the Iceland Symphony Orchestra.

Gabriel Coxner
Den svenske violinist Gabriel Coxner er uddannet både i Danmark og i Sverige, henholdvis Det Kgl Danske Musikkonservatorium, og Edsberg Slot.
Gabriel er fast ansat i symfoniorkesteret Copenhagen Phil. Udover symfoniorkester brænder han for kammermusik i alle former, og har spillet i flere festivaler og været på turné i Kina, Tyskland og Skandinavien.
Gabriel har modtaget legater både i Sverige og Danmark fra bl.a. Kungliga Musikaliska Akademien, Marit Dissing Eriksens Fond og Willinska Stiftelsen.

Jacob Agerskov Buur
Jacob (f. 1990) debuterede i efteråret 2020 fra solistklassen ved Syddansk Musikkonservatorium i Odense ved ass. professor Arne Balk-Møller. I 2018 afsluttede Jacob sine kandidatstudier ved prof. Mo Yi på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus, hvor han modtog højeste karakter for den afsluttende eksamenskoncert.
Siden 2019 til nu har Jacob fungeret som skiftevis assistent og kontraktansat som tuttiviolinist i førsteviolin-gruppen i Odense Symfoniorkester.
Som violinist og musiker favner Jacob stilistisk bemærkelsesværdigt bredt. Han arbejder ofte i at formidle musik på tværs af genrer og bygge bro mellem det nære/folkelige og det mere ”kunstmusikalske” – eksempelvis er han både komponist og violinist i bandet TRÆVÆRK, som i sin crossover-lyd præsenterer en dansant og åben nordisk folketone. I forbindelse med sin debutkoncert skrev Jacob en fantasi for to violiner over Oluf Rings folkekære ”Se nu stiger solen”, som inspireret af Eugene Ysaÿes tonesprog glider direkte over i netop Eugene Ysaÿes sonate for to violiner.
Jacob har gennem sin studietid modtaget supplerende undervisning af blandt andre Serguei Azizian, Milan Vitek, Ernst Kovacic, Odin Rathnam, Sakari Tepponen og Eugen Tichindeleanu.

Justine Boesen
Justine Boesen er som musikeren sjældent set sammensætning af vokalist og akkordeonspiller, og hendes musik befinder sig i krydsfeltet mellem nordisk folk og vokal pop. I sin musik forener Justine Boesen nyt og gammelt i et svævende univers med danske tekster, og hendes sammensmeltede vokal og akkordeon giver hende en originalnordisk lyd. I kunstnere som svenske Sofia Karlsson, finske Maria Kalaniemi og danske Helene Blum, finder Justine Boesen sine ligesindede.
Justine Boesen headliner i maj 2023 den dansk-tyske anerkendte festival Folk Baltica som deres årlige Huskunstner. I foråret 2023 debuterer hun ligeledes med udgivelsen af sine tre første singler i eget navn.
Justine har desuden, sammen med sit folk-orkester Mynsterland, tidligere vundet en DMA Folk som ’Årets Talent’ og bandet var ligeledes nomineret i kategorien ’Årets Global Roots Udgivelse’. Justine spiller derudover med på Junckers track Wallenberg fra ’Kurs Mod Nord’ sendt på TV2. Om Justine skriver Rootzone.dk: "Hendes fremførelser er intime og nærværende, nærmest så man føler sig taget ved hånden og inviteret med ind i hendes personlige tankeunivers".
Justine er uddannet med en kandidat fra Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje på både akkordeon og i sang.

Malte Arndal
Danske artist og trommeslager Malte Arndal er blevet et velkendt og skattet navn på den danske og europæiske musikscene. Han har arbejdet med utallige artister, samt ledet egne orkestre. Malte Arndal har i de sidste år været fast sideman og samarbejdspartner for den Grammy Award vindende amerikanske sangerinde Samara Joy. Han har med dette orkester headlinet de største europæiske festivaler, som Umbria Jazz Festival, Nice Jazz Festival, Barcelona Jazz Festival og har varmet op for superstjernerne Tom Jones og Johnny Depp.
Malte Arndals musikalske lydbillede er kendetegnet af en varm, stor og fænglsende lyd. Hans kompositioner og solistiske materiale er fyldt med soulfulde melodier, som trækker publikum med ind i hans verden. Hans karriere startede i København under vingerne på NEA Jazz Master Billy Hart. Han sad i husorkestret på det legendariske Jazzhus Montmartre, og samarbejdede med artister som Bremer/McCoy, Mames Babegenush og Jakob Dinesen.
Sidenhen blev Malte Arndal optaget på det prestigefyldte Manhattan School of Music i New York. Tiden i New York åbnede for et nyt kapitel, der ledte til koncerter med flere af jazzens stjerner, bl.a. Pasquale Grasso, Joe Lovano og Ethan Iverson.
I dag har Malte Arndal sin base i Paris, hvorfra han samarbejder med utallige kunstnere i Europa og USA, mens han fokuserer på sit eget orkester og hans solo projekt SAMAi.
Malte Arndal kvartet:
Rasmus Sørensen, klaver
Jacob Artved, guitar
Kasper Vadsholt, bas
Malte Arndal, trommer

Nicolas Sublet
Mangfoldighed, oprigtighed og nysgerrighed, beskriver den franske violinist Nicolas Sublets musikalske personlighed. Hans studier i nogle af de største konservatorier i Europa (Geneve, Lyon, Berlin, Aarhus) har inspireret ham til et bredt repertoire, der strækker sig fra barok- til samtidsmusik; fra optræden som solist til kammer- og orkestermusikalsk virke og fra koncert i klassisk format til eksperimentel performance.
Nicolas Sublet er i fastansat som soloviolinist i Randers Kammerorkester og violinlærer på Det Jyske Musikkonservatorium i Aarhus. Han underviser også på Randers Musikskole. Han er dertil grundlægger af Ensemble Hermes i Aarhus.
Hans deltagelse i adskillige kammermusikfestivaler som Les Rencontres Musicales de Haute Provence giver ham regelmæssigt muligheden for at spille sammen med store kunstnere som Philippe Berrod, François Dumont, Raphael Merlin, Philippe Muller, Marianne Piketty, Jean-Guihen Queyras, Alexandre Tharaud, Antje Weithaas eller Tabea Zimmerman.

Signe Bitsch
Den danske cellist Signe Ebstrup Bitsch (f. 1997) studerer i solistklassen på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium under Andreas Brantelid. Tidligere har hun studeret under Toke Møldrup og Richard Krug samt ét år med David Geber på et studieophold på Manhattan School of Music i New York. Signe har fra en ung alder været aktiv i det danske musikmiljø. Udmærkelser for dette indebærer blandt andet at have modtaget Hamlets Talentpris, Jacob Gades Talentpris og at vinde Det Kongelige Danske Musikkonservatoriums STUNT-Konkurrence.
Kammermusikken er noget, der står Signes hjerte nær. Hun spiller til daglig i strygekvartetten NOVO Quartet. Med NOVO Quartet er hun modtager af Léonie Sonnings talentpris 2021 og vinder af P2 Kammermusikkonkurrence 2020 samt 2. prisvinder i Trondheim International Chamber Music Competition 2021. I starten af 2023 vandt de 1. pris samt publikumspris i Irene Steels-Wilsing Foundation International String Quartet Competition i Heidelberg. Kvartetten er ofte på farten rundt i Europa for at få undervisning med nogle af de mest anerkendte kammermusikere i verden.
bottom of page