top of page

Justine Boesen

Justine Boesen er som musikeren sjældent set sammensætning af vokalist og akkordeonspiller, og hendes musik befinder sig i krydsfeltet mellem nordisk folk og vokal pop. I sin musik forener Justine Boesen nyt og gammelt i et svævende univers med danske tekster, og hendes sammensmeltede vokal og akkordeon giver hende en originalnordisk lyd. I kunstnere som svenske Sofia Karlsson, finske Maria Kalaniemi og danske Helene Blum, finder Justine Boesen sine ligesindede.

Justine Boesen headliner i maj 2023 den dansk-tyske anerkendte festival Folk Baltica som deres årlige Huskunstner. I foråret 2023 debuterer hun ligeledes med udgivelsen af sine tre første singler i eget navn.

Justine har desuden, sammen med sit folk-orkester Mynsterland, tidligere vundet en DMA Folk som ’Årets Talent’ og bandet var ligeledes nomineret i kategorien ’Årets Global Roots Udgivelse’. Justine spiller derudover med på Junckers track Wallenberg fra ’Kurs Mod Nord’ sendt på TV2. Om Justine skriver Rootzone.dk: "Hendes fremførelser er intime og nærværende, nærmest så man føler sig taget ved hånden og inviteret med ind i hendes personlige tankeunivers".


Justine er uddannet med en kandidat fra Syddansk Musikkonservatoriums folkemusiklinje på både akkordeon og i sang.

Justine Boesen
bottom of page