top of page

Malte Arndal

Danske artist og trommeslager Malte Arndal er blevet et velkendt og skattet navn på den danske og europæiske musikscene. Han har arbejdet med utallige artister, samt ledet egne orkestre. Malte Arndal har i de sidste år været fast sideman og samarbejdspartner for den Grammy Award vindende amerikanske sangerinde Samara Joy. Han har med dette orkester headlinet de største europæiske festivaler, som Umbria Jazz Festival, Nice Jazz Festival, Barcelona Jazz Festival og har varmet op for superstjernerne Tom Jones og Johnny Depp.


Malte Arndals musikalske lydbillede er kendetegnet af en varm, stor og fænglsende lyd. Hans kompositioner og solistiske materiale er fyldt med soulfulde melodier, som trækker publikum med ind i hans verden. Hans karriere startede i København under vingerne på NEA Jazz Master Billy Hart. Han sad i husorkestret på det legendariske Jazzhus Montmartre, og samarbejdede med artister som Bremer/McCoy, Mames Babegenush og Jakob Dinesen.


Sidenhen blev Malte Arndal optaget på det prestigefyldte Manhattan School of Music i New York. Tiden i New York åbnede for et nyt kapitel, der ledte til koncerter med flere af jazzens stjerner, bl.a. Pasquale Grasso, Joe Lovano og Ethan Iverson.


I dag har Malte Arndal sin base i Paris, hvorfra han samarbejder med utallige kunstnere i Europa og USA, mens han fokuserer på sit eget orkester og hans solo projekt SAMAi.Malte Arndal kvartet:

Rasmus Sørensen, klaver

Jacob Artved, guitar

Kasper Vadsholt, bas

Malte Arndal, trommer

Malte Arndal
bottom of page