top of page

Anne Skærbæk

Anne Skærbæk (f. 1995) er en dansk violinist og opvokset i Silkeborg. Hun begyndte at spille violin som 6-årig. Hun er uddannet violinist med kandidat fra Det Kgl. Danske Musikkonservatorium i København samt Utrecht Conservatorium i Holland, og i 2022 færdiggjorde hun sin solistuddannelse i på Royal Conservatoire The Hague ved prof. Lisa Jacobs og Joseph Puglia.

 

Hun freelancer både som kammermusiker og i landsdelsorkestre i Danmark og Holland. Samtidigt med studiet har hun været ansat på konservatoriet i København som studentermedhjælper og vikarierende studiekoordinator og har derigennem stor erfaring med at arrangere og afholde koncerter. Hun er sammen med Mathilde Qvist festivalleder og skaber af Kolding i Toner.

 

I løbet af det sidste år har hun haft kontrakt ved både det Kgl. Kapel, Copenhagen Phil, Malmö Opera og assisteret i DR Symfoniorkestret og med været på turné med strygekvartetten Halvcirkel.


Anne modtog i foråret 2021 Bente Calbergs Rejselegat uddelt af professorerne på det Kgl. Danske Musikonservatorium til hendes studier i Holland. 

Anne Skærbæk
bottom of page