top of page

Gerbrich Meijer

Gerbrich Meijer (f. 1997) er en internationalt aktiv kammermusiker, solist og orkestermusiker. Hun er født og opvokset i Holland, men bor nu i København. Hun flyttede til Danmark i 2015, da hun begyndte sin bachelor på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium ved John Kruse. Derefter flyttede hun til Los Angeles og studerede sin kandidat på det anerkendte Colburn Conservatory of Music ved professor Yehuda Gilad. Hun vendte tilbage til København i 2022, da hun begyndte i solistklassen på DKDM ved professor Johnny Teyssier, og hun har sin debutkoncert i foråret næste år.

 

I 2023 udgav hun sit debutalbum med strygekvartetten Felix Quartet. Gerbrich har vundet en række priser, bl.a. Grachtenfestival Award 2022 og ’Specialprisen’, som hun vandt ved Carl Nielsen Konkurrencen i 2022, og hun er også i øjeblikket nomineret til den prestigefyldte talentprise ’Dutch Classical Talent of 2023/24’, hvor vinderen bliver offentliggjort til sommer.

 

Gerbrich har været solist med forskellige orkestre, blandt andre Camerata Royal Concertgebouw Orchestra, og næste sæson vil man kunne opleve hende som solist med Netherlands Radiofilharmonisch Orkest i Concertgebouw. Gerbrich var i 2023 på en stor turné i hele Holland med sit ’One Woman Show’. Ved siden af kammermusik og solistoptrædener spiller Gerbrich med forskellige symfoniorkestre som London Symphony Orchestra, Concertgebouw Orkester, Finnish Radio Symphony Orchestra, DR Symfoniorkester og Copenhagen Phil.

 

Det er det første år, at Gerbrich er med på festivalen, og vi glæder os rigtigt meget til at opleve hendes store musikalitet i Kolding.

Gerbrich Meijer
bottom of page