top of page

Giacomo Oudin

Giacomo Oudin er født ind i en musikalsk familie, og han lærte at spille cello af sin far, Christophe Oudin. Efter senere at have fået undervisning i Paris hos Nadine Pierre og Mathieu Lejeune, begyndte Giacomo at studere sin sin bachelor hos Michel Strauss og Marie-Paule Milone.

Som kammermusiker har han optrådt på forskellige festivaler med kunstnere som Denis Pascal, Joë Christophe, Absalon String Quartet, Kristoffer Hyldig eller Marianna Shirinyan. Han assisterer også jævnligt i ensembler og orkestre som Copenhagen Phil, DR Symfoniorkester og Camerata Nordica i Sverige.

 

Siden august 2017 har Giacomo været bosat i København, hvor han studerede sin kandidat og solist på Det Kongelige Danske Musikkonservatorium, ved bl.a. professor Tim Frederiksen, Morten Zeuthen og musikerne fra Den Danske Strygekvartet. I maj 2023 debuterede Giacomo Oudin fra solistklassen og spillede sin debutkoncert, hvor han bl.a. spillede Vasks cellokoncert nr. 2 som solist med orkester.

 

Det er Giacomos tredje gang på festivalen, og han er en af de få musikere, der var med allerede det første år. Vi er utroligt glade for, at han vil være med endnu engang, og han bidrager altid stort til festivalen både i form af formidabelt humør og meget udtryksfuldt cellospil.

Giacomo Oudin
bottom of page