top of page

Thoralf Strandli Pedersen

Thoralf Strandli Pedersen opdagede kontrabassen som 8-årig, og siden har han været en aktiv musiker både i hjemlandet Norge, men også i Tyskland og Danmark. Han flyttede til København i efteråret 2022, hvor han vandt fast stilling som musiker i DR Symfoniorkestret i København.


Thoralf spillede sin kandidateksamen i sommeren 2022 ved Hochschule für Musik «Hanns Eisler» i Berlin, hvor han studerede i to år hos Janusz Widzyk. Derudover har han studeret på Norges Musikkhøgskole i Oslo ved Marius Flatby og Dan Styffe, samt taget ét års udveksling hos Frithjof-Martin Grabner ved Hochschule für Musik und Theater «Felix Mendelssohn Bartholdy» i Leipzig.

En anden afgørende del af hans kontrabasuddannelse har været at deltage på masterclasses med bl.a. Janne Saksala, Matthew McDonald og Dorin Marc.


Thoralf har assisteret jævnligt i blandt andet Den Norske Opera & Ballet og i Stavanger Symfoniorkester, og han var i 2018-2020 akademist i NDR Radiophilharmonie i Hannover.


Thoralf Strandli Pedersen er en etableret musiker, som er med på festivalen for første gang denne sommer, og vi er meget glade for, at han har sagt ja til at tage turen til Kolding.

Thoralf Strandli Pedersen
bottom of page